Vådliggerlagner

Viser alle 13 resultater

Viser alle 13 resultater

Om vores vådliggerlagen

Vores vådligger lagen kan også bruges allergi lagner da det er helt tæt for husstøvmider og lukker tæt om madrassen.

Vådligger lagner med elastik i hjørner.
Er med overlocket kant og kraftig elastik i hjørner.

Vådligger Kuvert lagner produceres i forskellige højder – 5, 7, 10cm høje og der er tillagt ca 22 cm ind under madrassen så den dækker godt under madrassen og sidder lagnet perfekt rundt i kanten. Med vådligger både top, side og bund så den beskytter madrassen helt.

Vådligger Facon lagner føres i forskellige højder – 20cm, 22 cm, 25cm, 30cm, 35cm, 40cm  høje og er tillagt 5cm til under madrassen. Så sidder lagnet perfekt rundt i kanten – hvis der evt. også er sengeben man skal tage højde for. Med vådligger både top og sider, så den beskytter madrassen helt.

Vådligger Split Lagner til elevation føres både som kuvert model og faconmodel.

Forskellige modeller/ Specialmål kan altid bestilles hos vores forhandlere eller på vores website Kontakte os her

Leveringstid for vådliggerlagen er ca. 10 dage.

 

Få en god nattesøvn med et sikkert vådliggerlagen

Nattesøvnen er vigtig for både store og små. Det er her, vi samler ny energi, så vi har overskud til at lege og lære i dagtimerne. Netop derfor er det afgørende, at du lukker øjnene under de bedste forhold, så du kan drømme dejligt, fra hovedet rammer puden, til du vågner veludhvilet om morgenen.

Har du brug for et vådliggerlagen til baby, junior eller voksne? Både voksne og børn kan have glæde af de sikre underlag. Derfor finder du i vores udvalg flere størrelser, så dobbeltsenge, enkeltsenge og vugger kan sikres mod nattevæderi.

 

Beskyt madras og seng mod uheld

Du behøver ikke bekymre dig om små uheld, når du lægger et vådliggerlagen på madrassen. Det beskytter effektivt sengen mod lækager.

De specialdesignede tekstiler er fremstillet i hvid jersey, som giver et neutralt og pænt look.

På bagsiden beskytter en hvid PU coat seng og madras mod fugt. Det resulterer i et lagen, som er 100 % vandtæt, og du kan derfor lægge dig til at sove med ro i kroppen.

 

Materialer i høj kvalitet gør forskellen

Har du særlige ønsker til materialer? Der er flere fordele ved at vælge vores vådliggerlagner. Foruden de praktiske metermål, der gør det let for dig at vælge den rigtige størrelse, er alle underlag Oeko-tex certificerede.

Det giver dig et åndbart tekstil, som er blødt og bekvemt at sove på. Derudover kan lagnet også benyttes af allergikere, da det lukker tæt om madrassen, og dermed forhindrer husstøvmider i at trænge ind i madrassen.