Om os

 

HMT Design er producent af lagner, sengetæpper og rullemadrasser. Produktionen ligger på Eksportvej 7, Them.

 

HMT Design er grundlagt i 1974 af Hanne Michaelsen med lønsyning af sengelinned, polyester puder og lagner til vaskerier, hoteller monteringer  og boligtekstil kæder.
Lidt senere startede de op med quiltede og vævede sengetæpper i forskellige modeller – faconsyet, med wienerlæg og meget andet.

 

Metervarer og råvarer bliver hovedsageligt indkøbt i Europa af godkendte leverandører, som så bliver videre forarbejdet i Danmark.

 

HMT Design blev i 2014 overtaget af Anne-Lise Michaelsen (ejer 100%), som nu har udvidet programmet med flere lagen kvaliteter, bl.a. vådligger lagner, som kan tåle hospitalsvask og andre kogefaste skånelagner,

 

Vi har vores forhandlere rundt i landet, som kan være behjælpelige med det korrekte sengetæppe eller kvalitets lagen til netop din seng.
Gennem vores WEB shop vil vi også forsøge at vise mulighederne med at blande kvaliteter og farver, men ellers er I velkomne til at kontakte vores forhandlere, på vores telefon nr. 86847473 eller email hmt@hmtdesign.dk  så vi kan guide jer bedst muligt.

 

Kontakt os:

HMT Design ApS

Eksportvej 7

8653 Them

+4586847473

hmt@hmtdesign.dk

CVR 27189121

**********

Vores leverandører er Okotex certificeret, GOTS certificeret og BSCI auditeret.

Vi er medlem af BSCI /FTA i Brussel, Belgien.

Bsci-logo-Participant-of-BSCIimage001.jpg@01D28D0A.5C220B10