Om os

Hos HMT Design hylder vi godt håndværk og god kvalitet. Vi syer størstedelen af egne produkter her i Danmark på vores egen systue. Noget vi er utroligt stolte af. Vi er en lokalt forankret virksomhed i den smukkeste del af Jylland. Med naturen lige udenfor døren bliver vi konstant mindet om at vi skal passe på den så fremtidige børn og børnebørn også kan nyde den.

Til at hjælpe os med at opnå dette har vi udviklet en ambitiøs 2030 Ansvarlighedsplan med 10 fokusområder inden for vores tre kerneområder: Samfund, Natur og produkter. Vi ønsker at tage vores del af ansvaret og samtidig skabe de bedste produkter til vores kunder. Det bliver et hårdt arbejde, men vi tror på at vi sammen med vores gode leverandører kan løfte dette arbejde. Nogle mål skal opfyldes inden 2025, mens nogen kræver nogle flere år før det kan lade sig gøre.

Det er vigtigt at vores designs er af høj kvalitet, men det er lige så vigtigt at de også er æstetisk holdbare. I vores søgen efter at opnå dette anvender vi strenge kvalitetskrav og udvikler løbende produkterne i samarbejde med vores
kunder. Vi arbejder på at implementere cirkulære design principper i forhold til alle vores produkters livscyklus og arbejder for, at så mange af vores produkter som muligt er fremstillet af ansvarlige materialer.

Vi har forpligtet os til ansvarlig produktion. Vi arbejder med certificeringer og test for at sikre, at arbejdsforholdene i vores forsyningskæde er trygge og retfærdige, og at vores produkter er ansvarligt produceret og af høj kvalitet.
Vi ønsker at indgå i langvarige partnerskaber med vores leverandører der er baseret på respekt, kommunikation og ansvarlig adfærd. Partnerskaber med gensidig værdiskabelse.

Se vores ansvarlighedsplan her

Fakta om HMT Design

  • HMT Design er producent af lagner, sengetæpper og rullemadrasser. Produktionen ligger på Eksportvej 7, Them.
  • HMT Design er grundlagt i 1974 af Hanne Michaelsen med lønsyning af sengelinned, polyester puder og lagner til vaskerier, hoteller monteringer  og boligtekstil kæder.
    Lidt senere startede de op med quiltede og vævede sengetæpper i forskellige modeller – faconsyet, med wienerlæg og meget andet.
  • Metervarer og råvarer bliver hovedsageligt indkøbt i Europa af godkendte leverandører, som så bliver videre forarbejdet i Danmark.
  • HMT Design blev i 2014 overtaget af Anne-Lise Michaelsen (ejer 100%), som nu har udvidet programmet med flere lagen kvaliteter, bl.a. vådligger lagner, som kan tåle hospitalsvask og andre kogefaste skånelagner,
  • Vi har vores forhandlere rundt i landet, som kan være behjælpelige med det korrekte sengetæppe eller kvalitets lagen til netop din seng.
    Gennem vores WEB shop vil vi også forsøge at vise mulighederne med at blande kvaliteter og farver, men ellers er I velkomne til at kontakte vores forhandlere, på vores telefon nr. 86847473 eller email hmt@hmtdesign.dk  så vi kan guide jer bedst muligt.

Kontakt os her

HMT Design ApS
Eksportvej 7
8653 Them
+4586847473
hmt@hmtdesign.dk
CVR 27189121

Vores leverandører er Okotex certificeret, GOTS certificeret og BSCI auditeret.
Vi er medlem af BSCI /FTA i Brussel, Belgien.

Bsci-logo-Participant-of-BSCIimage001.jpg@01D28D0A.5C220B10