Varer på tilbud lige nu

I denne kategori finder du alle de varer, vi har på tilbud lige nu hos HMT Design. Det er her, at du har mulighed for at gøre et rigtig godt køb til få penge. Typisk har vi blandt andet både sengetøj, sengetæpper, pyntepuder og lagner på tilbud.

 

Skab forandring i hjemmet med bløde pyntepuder

Trænger du til en forandring i soveværelset, stuen eller andetsteds? Så bør du kigge nærmere på vores pyntepuder på tilbud. Du kan nemlig være heldig at finde pyntepuder i farverige nuancer og flotte mønstre til gode priser.

De bløde og hyggelige pyntepuder kan hurtigt forandre udtrykket og stilen i et rum. Uanset hvilken stil du ønsker, kan du finde pyntepuder i flere størrelser, materialer og teksturer, der passer til enhver indretning. Hold derfor øje med vores pyntepuder her på siden, da der hele tiden kommer nye lækre tilbud til.

Sov godt med lækkert sengetøj i en god kvalitet

Hvis sengetøjet skal skiftes ud, kan du opnå store besparelser ved at finde det her på vores side med gode tilbud. Vores sengetøj produceres i 100 % bomuld, der er Oeko-tex®-certificeret. Det findes i tre forskellige kvaliteter:

  • 100 % Cambridge bomuld
  • 100 % Makro satin bomuld
  • 100 % Økologisk Percale bomuld (200TC)

Det skifter naturligvis, hvilket sengetøj der er på tilbud. Følg derfor med her på siden for at være den første til at finde et godt tilbud.

Gør sengen klar med skønne lagner

Har du brug for lagner på tilbud, er du havnet det helt rigtige sted. Vi fører kun lagner i en høj kvalitet, der er produceret i eksempelvis:

  • Percale bomuld
  • Cambridge bomuld
  • Satin makro
  • Økologisk percale bomuld
  • Luksus Jersey

Med vores lagner på tilbud kan du komme til at sove sødt for små penge.

Sengetæpper giver en luksuriøs følelse i soveværelset

Hos HMT Design kan du være heldig at finde dit næste sengetæppe på tilbud. Med et sengetæppe kan du få skabt en harmonisk atmosfære samt en luksuriøs følelse i soveværelset. Men det er ikke det eneste, et sengetæppe kan.

Et sengetæppe har nemlig også en praktisk funktion, da det beskytter dine puder og dyner i løbet af dagen. Kig vores udvalg af sengetæpper på tilbud igennem for at se, om der er et skønt sengetæppe, der hører til i dit soveværelse.

Vi hjælper dig gerne med dit næste køb hos HMT Design

Er du i tvivl om noget, eller ønsker du at vide mere om vores produkter? Så er du meget velkommen til at henvende dig til os. Du kan ringe til os på tlf. 86 84 74 73 eller sende en mail til hmt@hmtdesign.dk.