Boheme stil

Afslappede tekstiler, indretning og livsstil går hånd i hånd i Boheme indretningsstilen (Også kendt som Bohemian).

Er du vild med bohemestilen? Det er en dejlig form for indretningsstil, da den giver dig mere eller mindre frie tøjler til at blande ting sammen i en skøn forening. Der er ingen strenge regler, når det kommer til en stil med et touch af boheme.

Hvis du ønsker at få bohemestilen ind i dit soveværelse, finder du et godt udvalg af bohemepuder og bohemesengetæpper i denne kategori.

Find den rette bohemepude til dit soveværelse

Efter du har lagt bohemesengetøj på din dyne og pude, så kan du dække dette ved hjælp af et sengetæppe i bohemestil. For at fuldende den redte seng bør du have masser af pyntepuder med pudebetræk, der afspejler bohemestilen.

Dine puder må gerne være i forskellige mønstre, farver og tekstiler, når det kommer til bohemestilen. Især jordfarver er med til at understrege denne afslappede stil på bedste vis. En kombination af velourpuder i jordfarver og puder med diverse mønstre er altså en optimal løsning.

Pift soveværelset op med et bohemesengetæppe

Tidligere var bohemestilen kendetegnet ved tunge ting og kraftige farver. Sådan er det ikke længere, da stilen er blevet krydret med en snert af den nordiske og enkle stil. Du kan derfor sagtens have hvide vægge i soveværelset og eventuelt en bambusseng.

Din seng kan du pynte med et sengetæppe i den bedste bohemestil, så den tager sig bedst muligt ud, når du skal i seng. Et dejligt mønstret sengetæppe sætter simpelthen prikken over i’et, når bohemestilen skal føres helt ud i livet.

Vi hjælper dig gerne videre med dit køb

Har du spørgsmål om vores produkter? Så besvarer vi dem gerne. Du kan altid henvende dig til os, så du kan komme videre med dit køb og få indrettet dit soveværelse på bedste vis. Du kan ringe til os på tlf. 86 84 74 73 eller sende en mail til hmt@hmtdesign.dk.

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater