180x220cm

Et lagen er ikke bare et lagen. Lagner kommer nemlig i et hav af udformninger og størrelser. Derfor er det vigtigt, at du køber det helt rette lagen til din seng. Hos HMT Design har vi et stort og bredt udvalg af lagner. I denne kategori finder du vores lagner i størrelsen 180×220 cm. Find dit nye lagen her og klik det hjem til dig.

Det er alfa og omega med et lagen i en høj kvalitet

Har du et ønske om at sove godt om natten, er det alfa og omega, at dit lagen er i en god kvalitet. Her på siden finder du udelukkende lagner i en høj kvalitet, da vi ved, hvor vigtigt det er for din nattesøvn.

Et lagen skal ikke kradse og irritere din hud, men i stedet være blødt og lækkert. Derudover skal et lagen være syet således, at det ikke ligger i folder, da det heller ikke er rart for din krop. Det er alt sammen noget, som vi vægter meget højt.

Du kan trygt købe dit nye lagen på 180 x 220 cm. hos os, da det er i en høj kvalitet i og med, at vi aldrig går på kompromis med hverken komforten eller materialerne. Ønsker du eksempelvis et lagen i økologisk bomuld, finder du det i vores sortiment.

Vælg mellem flere typer lagner

Uanset om du har den ene eller den anden type madras, så finder du et lagen til din seng her hos os. Du kan altså vælge lagen ud fra din sengetype. Har du eksempelvis en elevationsseng, finder du både U-split og H-split lagner i vores udvalg.

Har du en anden type seng, kan du for eksempel kigge nærmere på vores kuvertlagner og hættelagner. Hvis du er på jagt efter et vådliggerlagen, har vi flere slags af denne type, som du kan vælge mellem.

Se også andre størrelser:
210×210
160×200
140×200

Viser alle 15 resultater

Viser alle 15 resultater