140x200cm

Der er ikke noget mere lækkert end at krybe i seng, når et lagen er nyvasket og i en høj kvalitet. Det er vigtigt med lagner i en høj kvalitet, da du i gennemsnit ligger otte timer i din seng hver dag. Det udsætter et lagen for et utroligt stort slid. Her hos HMT Design finder du et stort udvalg af kvalitetslagner i størrelsen 140 x 200 cm. Nyd udvalget og find dit næste lagen lige her.

Find de bedste lagner til 140×200 madrasser hos HMT Design

Det kan godt være lidt af en krævende opgave at finde frem til det bedste lagen til din seng. Der er nemlig et hav af typer. Derudover skal du tage hensyn til både størrelsen og farven, så du får det bedste lagen for dig og din seng.

Materialet er endnu en ting, der er vigtig at kigge på. Et lagen bør nemlig være blødt og behageligt og ikke lavet i et materiale, der kradser. I denne kategori kan du finde et lagen til 140×200 madrasser, som er fremstillet af de mest lækre materialer.

Alle vores lagner er bløde, behagelige og komfortable, så du er sikret en god og lang nats søvn.

Et lagen er ikke bare et lagen

Ikke nok med at lagner kommer i forskellige størrelser, farver og udformninger, så er de også fremstillet af forskellige materialer. Et lagen er altså ikke bare et lagen. Hvilket materiale, du bør købe et lagen i, kommer an på dine præferencer. Det vigtigste er, at du finder materialet er dejligt at ligge på.

Her på siden finder du blandt andet lagner i disse materialer:

  • Makrosatin i en fin blød antipilling kvalitet
  • Luksusjersey i en god og kraftig kvalitet af kæmmet bomuldsgarner
  • Cambridge-bomuld i lærredsvævning i lidt tykkere garner og vævet tæt
  • Økologisk percalebomuld i lærredsvævning i fine garner og vævet tæt

Se også andre størrelser:
210×210
160×200
180×210

Viser alle 13 resultater

Viser alle 13 resultater