180x210cm

Hos HMT Design har vi mange typer lagner i forskellige størrelser. En af størrelserne er lagner med et mål på 180 x 210 cm. Vores lagner i denne størrelse kommer i en lang række udformninger og farver således, at der er et lagen til et væld af madrasser og senge. Udforsk vores store og brede udvalg for at finde dit nye lagen.

Hvilken type lagen har du brug for?

I og med at der findes en lang række af forskellige typer lagner, skal du finde ud af, hvilket lagen du skal bruge til din seng. Her i kategorien finder du blandt andet disse typer lagner:

  • Lagner til elevationssenge med U-split (split i toppen) og H-split (split i både toppen og bunden) som enten kuvertlagen eller faconlagen
  • Vådliggerlagner med elastik i hjørnerne eller som et kuvertlagen
  • Hættelagner, der også kaldes for kappelagner eller volanglagner
  • Kuvertlagner, der anvendes til topmadrassen

Du kan altså nemt og hurtigt finde det perfekte lagen til din seng og klikke det hjem til dig.

Køb et lagen i størrelsen 180 x 210 cm., der passer til dit soveværelse

Det er din seng og selve madrassen, der afgør, hvilket lagen der passer til din seng. Selvfølgelig skal du altid være opmærksom på at købe et lagen, der passer i størrelsen. Men det er ikke kun størrelsen, der skal tages hensyn til.

Du skal ydermere vælge et lagen med en farve, der passer perfekt ind i dit soveværelse. Her på siden finder du lagner i flere forskellige farver. Derved kan du altid finde en farve, der passer til din indretningsstil, dit sengetøj og din seng.

Ved at vælge et lagen, der passer til dit sengetøj, får du et gennemført og lækkert udtryk i soveværelset. Du vil komme til at elske at opholde dig i dit soveværelse samt glæde dig til du skal i seng.

Se også andre størrelser:
180×200
160×200
140×200

Viser alle 17 resultater

Viser alle 17 resultater