220x220cm

Det er ikke til at holde ud at lægge sig på et lagen, der kradser og laver folder, når du skal sove. Det er ubehageligt og kan forstyrre din nattesøvn. Vores lagner er fremstillet i smidige materialer, der giver en uimodståelig blødhed. Derudover er lagnerne syet således, at de altid ligger på bedste vis uden folder. Det er din garanti for, at du kommer til at ligge skønt, når du sover.

Sov som en drøm i vores lagner

Hvis du sover otte timer hver nat, så tilbringer du en tredjedel af dit liv i sengen. Du bruger altså en stor del af din tid i sengen. Ydermere er det vigtigt, at du får en god nats søvn, da det gør, at du kan vågne op og være veludhvilet. Det giver dig energi til hverdagen.

Med et af vores lagner på din seng kommer du til at sove som en drøm, da du får et fantastisk underlag at ligge på. Vi har nemlig fokus på, at alle vores lagner er i en høj kvalitet, da det er til gavn for vores kunder. Du får altså det perfekte sovemiljø. Kig vores udvalg igennem for at finde det helt rigtige lagen til din seng.

Find det rigtige lagen på 220×220 cm. til din seng

Ikke nok med at vores lagner er fremstillet af lækre materialer, så kommer de også i mange forskellige udformninger og farver. Du finder derfor et lagen til enhver seng og enhver smag. Vi tilbyder blandt andet disse lagner:

  • Kuvertlagner
  • Faconlagner
  • Hættelagner
  • Vådliggerlagner

I og med at de forskellige typer lagner findes i flere forskellige farver, kan du få et lagen, der passer sammen med de farver, du har i soveværelset. Er du på udkig efter et lagen i økologisk bomuld, så finder du også dette i vores sortiment.

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater