Hør / sand

Skal du have et nyt lagen til din seng? Lagner er i direkte kontakt med kroppen i mange timer hver nat, så det er en god idé at skifte dit lagen ud en gang i mellem. Er du vild med den nordiske indretningsstil, bør du kigge nærmere på vores store udvalg af lagner i hør- og sandfarver.

Et hørlagen giver en skøn komfort

Et lagen er ikke kun en praktisk ting på din seng. Det er også med til, at din seng bliver mere indbydende. Derudover skaber lagner en atmosfære i soveværelset, der er hyggelig. Så med det rette lagen kan du få skabt en lille komfortabel oase, hvor du kan sove og slappe af efter en lang arbejdsdag.

Foruden at et lagen giver dit soveværelse et strejf af stil, så er de som nævnt ligeledes praktiske. Et lagen beskytter nemlig din madras mod både slid og snavs. Ydermere kan et lagen være med til at regulere din kropstemperatur om natten og derved forbedre din søvnkvalitet.

Lagner skal være holdbare og passe i størrelsen

Det er essentielt, at dit lagen passer til din seng således, at det hverken er for lille eller for stort. Her på siden finder du hørlagner i mange forskellige størrelser og udformninger. Det sikrer, at du altid kan finde et lagen hos os.

Udover at et hørlagen skal passe i størrelsen, så bør det også være slidstærkt og holdbart. Det ved vi godt her hos HMT Design, hvorfor alle vores lagner er i den absolut højeste kvalitet. Sidst men ikke mindst er lagnerne her på siden fremstillet i et lækkert og blødt materiale.

Kig nærmere på vores store udvalg af lagner her hos HMT Design

Hos HMT Design har vi et væld af hørlagner, så der er noget for ethvert behov. Er du det mindste i tvivl om noget, kan du altid henvende dig til os. Vi er klar til at svare dig på tlf. 86 84 74 73, eller du kan sende en mail til hmt@hmtdesign.dk.

Viser alle 16 resultater

Viser alle 16 resultater